Scandal şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022! S-a întâmplat imediat după meci: ‘Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii’ / Foto

Scandal şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022! S-a întâmplat imediat după meci. Una dintre vedetele competiţiei din Qatar s-a dezlănţuit. I-a făcut praf pur şi simplu pe organizatorii turneului final.

Cupa Mondială 2022 este plină de scandaluri şi controverse. Ultimul dintre acestea s-a petrecut după meciul Ghana – Uruguay 0-2.

Scandal şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022!

Luis Suarez s-a dezlănţuit la adresa FIFA după ce Uruguay a fost eliminată de la Cupa Mondială 2022. Atacantul spune că nu a fost lăsat să-și vadă soția și copii după partida cu Ghana, din ultima etapă din faza grupelor.

Uruguay a părăsit Mondialul în ciuda victoriei cu Ghana, scor 2-0. Sud-americanii au fost eliminați după ce Coreea de Sud a învins-o pe Portugalia, 2-1. Asiaticii, cu golaveraj superior, au terminat pe locul secund, în detrimentul Uruguayului.

După meci, soția și copiii lui Suarez au vrut să-l consoleze pe atacantul uruguayan. Nu au fost lăsați să coboare pe teren.

„Simt tristețe și dezamăgire. Fiul meu pleacă cu imaginea acelei tristeți, pentru un tată e greu, dar trebuie să facă față situației. Cred că a fost un penalty la Cavani, pentru că jucătorul lor își întrerupe alergarea și își pune corpul în fața lui. Și la Darwin este, de asemenea, foarte clar. Acestea nu sunt scuze, dar la această Cupă Mondială se dau penalty-uri incredibile. Comisia de arbitri și FIFA trebuie să încerce să se explice mai bine.

Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii! Copiii mei nu au au voie să coboare pe teren, dar eu am văzut zilele trecute un jucător al Franței cu copiii lui pe banca de rezerve. De ce întotdeauna este împotriva Uruguayului? Se pare că trebuie să avem o altă acreditare media pentru ca copiii mei să coboare o secundă să mă salute, dar ei bine, asta e FIFA!„, a spus Luis Suarez, conform TeleDoce, citat de marca.com.

Luis Suarez se afla pe bancă în momentul când Coreea de Sud a marcat al doilea gol în poarta Portugaliei. Vedeta sud-americanilor nu și-a mai stăpânit emoțiile și a izbucnit în plâns.

A fost ultima participare la Cupa Mondială pentru atacantul de 35 de ani. Acesta a anunțat că nu va fi prezent și în 2026, dacă Uruguay obține calificarea.

Ultima dată când Uruguay a fost eliminată încă din faza grupelor la un Mondial a fost în 2002. La precedentul turneu, în Rusia 2018, sud-americanii au ajuns până în sferturi. Uruguay a câștigat turneul în 1930 și 1950.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari