Scandal monstru la Cupa Mondială 2022! A vrut să-şi bată joc de adversarul direct. Gestul penibil care a enervat pe toată lumea / Foto

Scandal monstru la Cupa Mondială 2022! A vrut să-şi bată joc de adversarul direct. Gestul penibil care a enervat pe toată lumea. Totul s-a întâmplat la a doua mare surpriză a turneului Germania – Japonia 1-2.

Cupa Mondială 2022 oferă noi controverse şi scandaluri. Germania este din nou în prim-plan. Totul s-a întâmplat la înfrângerea contra Japoniei.

Scandal monstru la Cupa Mondială 2022!

Antonio Rudiger a vrut să se dea în spectacol la Cupa Mondială 2022. Acum şi-a atras toate criticile. Cei de la bild.de au observat totul şi l-au făcut praf pe jucătorul german. În timpul unui duel cu atacantul japonez, Takuma Asano, Rudiger a vrut să îi arate cine e şeful.

Neamțul a avut câștig de cauză, dar jurnaliştii nemţi s-au enervat. După ce și-a întrecut adversarul, Rudiger a avut un stil de alergat diferit. A fost considerat o ironie la adresa japonezului. Mai mult, după ce mingea a ieșit în afara terenului, Rudiger a fost surprins uitând-se către Asano și râzând. Vezi AICI Video cu faza

„Rudiger aleargă pe banda dreaptă, într-un sprint cu Asano, într-un mod ciudat și își ridică picioarele într-un mod ciudat. La final, a scos limba. Își bate joc de adversar?”, a scris Bild.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari