Scandal monstru în familia lui Florentin Petre. Soția îl face praf pe fostul fotbalist: `Te victimizezi și minți fără să clipești`

Scandal cât casa în familia lui Florentin Petre. Fostu jucător de la Dinamo și soția sa își aduc acuze extrem de grave.

Margarita Peychinska, soția lui Florentin Petre, a reacționat dur după ce fostul mijlocaș a declarat în presă că divorțează.

Florentin Petre a fost pus la zid de soția lui

”Dragul meu Florentin, ce respect să ai pentru o femeie căreia i-ai interzis să meargă la muncă, care stă numai în casă și are grijă de copil și gospodărie.

Care nu are nicio ocupație și care se adâncește din ce în ce mai tare în disperare când simte că soțul o înșeală în mod consecvent.

A te victimiza și a minți fără să clipești, afirmând că ai încercat de multe ori să pui capăt căsniciei noastre, mi se pare incredibil. Ai afirmat în mod josnic că te-am amenințat și șantajat pentru a te păstra ca soț. Când în realitate tu ai fost cel care mi-ai spus că dacă spun presei ceva, îmi vei lua copilul de lângă mine, mă vei lăsa fără niciun venit.”, a scris soţia lui Florentin Petre pe reţelele de socializare, conform fanatik.ro.

Petre a reacționat și el la acuzele soției

Petre a reacționat și el după acuzele soției sale. Fotbalistul consideră ca fiind josnic gestul soției sale.

„Mi se pare josnic pentru o femeie să nu înțeleagă că nu mai este dorită de un bărbat, din varii motive și din vină comună. Mi se pare degradant pentru o mamă să iasă în presă și să nu țină cont că sunt tatăl copilului ei, să arunce cu noroi într-o imagine pe care mi-am construit-o muncind pe brânci, cu sacrificii imense”, este o parte din discursul lui Florentin Petre, publicat în mediul online.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari