Scandal între Ion Ţiriac şi Simona Halep? Anunţ clar al magnatului: ‘Nu știu ce face, eu am treburile mele!’

Scandal între Ion Ţiriac şi Simona Halep? Anunţ clar al magnatului. Omul de afaceri vorbeşte cu indiferenţă despre campioana noastră. Pare că relaţiile dintre cei doi s-au răcit rău.

Ion Ţiriac, apropiat al Simonei Halep în ultimii ani, a rupt legăturile cu campioana noastră. Chiar acesta a spus totul la ultima apariţie publică.

Scandal între Ion Ţiriac şi Simona Halep?

Recent divorțată de Toni Iuruc și retrasă din sezonul 2022 în circuitul WTA din cauza operației la nas, Simona Halep e lipsită și de sprijinul pe care i-l oferea în mod constant Ion Țiriac. „Nu știu ce face, nu am văzut-o de 3-4 luni. Știu că s-a hotărât să nu mai joace anul ăsta. Nu îmi dau seama dacă e bine sau dacă e rău. Știe, e campioană de Wimbledon, și știe sigur ce trebuie să facă. Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa. Nu sunt cu programul și calendarul la zi cu ce se întâmplă aici”, a spus Ion Țiriac.

De altfel, magnatul a lipsit anul trecut de la cununia civilă a Simonei Halep. A preferat o vânătoare pe continentul african. „E plecat în vacanţă, la vânătoare. Nu este în România. Nu ştiu unde este, într-o ţară africană. A plecat o lună sau două, aşa am înţeles”, a declarat, la acea vreme, Ilie Năstase.

Unul din motivele răcirii relaţiei dintre Ion Ţiriac şi Simona Halep este şi faptul că sportiva a renunţat să mai fie impresariată de Virginia Ruzici, o apropiată a miliardarului. Simona Halep este reprezentată acum de Nina Wennerstrom, o suedeză care colaborează cu Patrick Mouratouglu, noul antrenor al fostului lider WTA. De altfel, la sugestia antrenorului francez, Simona Halep a schimbat întreaga echipă, în care nu se mai află acum niciun român.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed