Săritura în… mașină! Gimnaștii au admirat colecția de sute de milioane de euro a lui Țiriac!

Între două antrenamente „tricolorii” de la lotul național de gimnastică au vizitat colecția impresionantă de vehicule a lui Ion Țiriac, unde sunt modele care, inițial, erau destinate familiilor regale!

Gimnaștii au sărit de la sol și paralele, într-o locație de sute de milioane de euro. „Tricolorii” au fost să vadă cele peste 200 de mașini pe care Ion Țiriac le deține.

Fostul tenismen e singurul proprietar din lume care deține colecția completă de Rolls Royce Phantom clasice, inclusiv 2 unități din seria a IV-a, cea mai exclusivista generație Rolls Royce construită vreodată.

Doar 18 astfel de vehicule au fost produse intre 1950 și 1956 și au fost destinate, inițial, familiilor regale și șefilor de stat.

„M-au impresionat primele 7, de la Rolls, am înțeles că e o colecție unică și specială. Am mai fost la Mercedes și la BMW, dar aici am văzut atât de multe mașini din toată lumea, niște mașini extraordinare”, spune Marius Berbecar, antrenorul principal al lotului național de seniori de gimnastică al României.

Sportivilor nu le-a venit să creadă că într-un singur loc pot fi atâtea mașini unice fiecare cu o poveste specială. „Nu am  mai văzut așa ceva și nu cred că voi mai avea ocazia să văd vreodată”, recunoaște gimnastul Răzvan Marc.

Impresionat de colecția de mașini Ferrari, Răzvan a dezvăluit și cum arată bolidul visurilor sale: „Are foarte mulți de cai putere, este sport și cât mai aproape de pământ”!

Dacă ar dispune de resurse financiare, Andrei Muntean știe ce mașină ar vrea să conducă din Colecția lui Țiriac.

 „Mi-ar plăcea să încerc modelele vechi. Cred că sunt foarte puțini oameni în lume care dețin atâtea mașini și ce mi se pare incredibil este că fiecare dintre ele este funcționabilă”, mărturisește Andrei.

Marius Berbecar își aduce aminte cu zâmbetul pe buze cât a muncit pentru prima lui mașină și cât de mult și-a dorit-o!

„A fost un Opel Ascona din 85, cumpărată cu banii mei, pe care i-am câștigat din gimnastică. Am muncit extraordinar de mult, am strâns ban cu ban”, povestește antrenorul.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Tragedie fără margini în fotbalul românesc: un fotbalist celebru în vârstă de 33 de ani a decedat

Fostul jucător de Liga 1, Alexandru Vagner a decedat...

Parteneri
Recomandari