Sârbul Vlahovic dă cărțile pe față despre presupusa aventură cu soția unui coleg de la națională: `Nu e prima dacă când se întâmplă!`

A ieșit mare circ în tabloide după cheful din cantonamentul naționalei Serbiei. S-a spus că nevestele au încurat fotbaliștii și s-ar fi ajuns la luptă dreaptă, cu ochi umflați și pumni în față.

Despre atacantul Dusan Vlahovic (22 de ani) s-a spus că e un mare aventurier și deși tânăr, ar fi bifat un palmares bogat în ceea ce primește femeile care i-au trecut prin pat. Iar una dintre ele ar fi Ana, soția portarului Predrag Rajkovic (27 de ani), colegul lui din națională.

Legenda susține că din acest motiv, Vlahovic ar fi fost ținut pe bancă de Zlatko Dalic la Campionatul Mondial din Qatar. Vlahovic a jucat doar 25 de minute la acest turneu final, în eșecul 0-2 cu Brazilia.

Sătul de speculații, Dusan Vlahovic a ieșit să le pună capăt. Atacantul lui Juventus spus că o accidentare la coapsă l-a ținut departe de gazon și că presupusa avemtură cu Ana, soția colegului Predrag Rajkovic, portarul lui Mallorca, e o invenție.

”Lucrează împotriva intereselor naționale!”

„Îmi pare rău că trebuie să încep conferința de presă de la Campionatul Mondial în acest fel, dar trebuie să ating subiectul. Numele meu a fost purtat într-un scandal. Tot ce ați citit e absurd.

E evident că acești oameni se plictisesc și nu au nimic mai bun de făcut, sunt frustrați sau nervoși, dar lucrează împotriva intereselor naționalei. E clar că ăsta e principalul lor scop acum.

Noi suntem mai uniți ca niciodată, atmosfera nu a mai fost atât de bună în grup. Aceste povești sunt ridicole. Vreau să îmi apăr numele, voi apela și la avocați dacă e nevoie. Nu e prima dacă când se întâmplă.

Niște oameni cu CV-uri goale, care n-au făcut nimic în viață, vor să obțină atenție gratuit”, a spus Vlahovic într-o conferință de presă, potrivit Pulse Sports.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari