S-a rezolvat! FC Voluntari a găsit stadion pentru meciul cu FCSB!

Din cauza faptului că la stadionul ”Anghe Iordănescu” vor începe curând lucrări de modernizare, FC Voluntari nu poate să dispute meciul cu FCSB, programat în etapa a 9-a.
Iar primul anunț făcut de ilfoveni a fost că partida se va muta pe noua arenă din Giulești.

Însă imediat ce a apărut comunicatul, FCSB a transmis la Liga Profesionistă că nu este de acord.

Acum, FC Voluntari anunță că a rezolvat problema stadionului. ”Clubul FC Voluntari anunță că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal , contra formației FCSB, se va juca sâmbătă, 14 mai , ora 21:00,pe Arena Națională din București.

Programată inițial pe stadionul Giulești ,întâlnirea dintre cele 2 formații a fost mutată pe cea mai mare arenă din București datorită interesul ridicat pentru acest eveniment, care ar fi făcut oricare alt stadion neîncăpător.”, este comunicatul postat de clubul ilfovean.

Inițial, oficialii lui FC Voluntari n-ar fi vrut să mute meciul pe Arena Națională. Și asta pentru că, scrie gsp.ro, Primăria București, administratorul stadionului, a cerut banii de chirie în avans, o sumă de aproximativ 35.000 de euro, pe care ilfovenii au acceptat să o achite într-un final.

De ce a refuzat FCSB să joace în Giulești

Gigi Becali s-a supărat foarte tare când, în încercarea de a juca partida cu CFR în Giulești, a auzit poziția președintelui Daniel Niculae și a fostului liderul de galerie Gigi Răducanu, zis Corsicanu. Care au anunțat că nu le surâde ideea ca FCSB să joace ultima etapă a play-off-ului la ei.

De aceea, Becali a refuzat propunerea lansată de FC Voluntari de a juca în Giulești. „Da, e adevărat, nu suntem de acord să jucăm pe Giulești. Dacă ei au spus lucrurile astea, nu vrem să jucăm pe Giulești, așa că nu vrem să jucăm nici cu FC Voluntari. N-o să fim de acord nici la Ploiești, nici la Giurgiu, vrem pe Arena Națională, e cel mai aproape și acolo ne dorim să jucăm.

Cei de la Voluntari trebuiau să anunțe stadionul cu 10 zile înainte, nu au făcut-o, așa că trebuie să ne ceară acordul. Noi suntem de acord doar cu Arena Națională”, a precizat Becali, citat de digisport.ro.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari