S-a făcut voia lui Dan Petrescu! Anunț important dinspre UEFA, chiar înaintea dublei CFR – Lazio din Conference League!

UEFA a luat astăzi o hotărâre extrem de importantă în ceea ce privește partidele din competițiile inter-cluburi! Au existat multe situații în care echipele angrenate în Conference League au reclamat faptul că n-au beneficiat de arbitrajul video, așa că, începând din fazele eliminatorii, arbitrii vor fi ajutați de Video Assistant Referee.

Decizia îl va bucura cu siguranță pe Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului fiind printre cei care s-au plâns de lipsa VAR-ului în meciurile europene. Petrescu va putea să stea liniștit: va fi VAR și la dubla confruntare dintre Lazio Roma și CFR Cluj, turul programat pe 16 februarie în Italia, returul o săptămână mai târziu.

Dan Petrescu reclamase cel mai vehement lipsa arbitrajului video, după eșecul cu Sivasspor, din septembrie anul trecut, 0-1. ”Meritam victoria azi, dar fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ce meriți. Am avut 25 de șuturi, 7-0 la cornere, am dominat, am dat gol. Am dat gol! Gol clar! Și imediat, au primit penalty. Când așa vrea Dumnezeu sau cine vrea…. dacă era VAR, era clar!”, a spus atunci antrenorul CFR-ului.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari