S-a decis viitorul tricolorului lui Edi Iordănescu! Dezvăluiri de ultimă oră despre jucător. La ce echipă va ajunge

Horațiu Moldovan este dorit de o echipă gigant din Europa, după ce portarul a anunțat că este dispus să renunțe la colaborarea cu Atletico Madrid! Tricolorul lui Edi Iordănescu ar putea fi implicat, din nou, într-un transfer de senzație.

Apărătorul madrilenilor nu a apucat să debuteze pentru Atletico, fiind rezerva lui Jan Oblak din momentul transferului și până în prezent. Conform presei engleze, elevul lui Iordănescu este curtat de către oficialii de la Celtic Glasgow.

S-a decis viitorul tricolorului lui Edi Iordănescu!

Martin Dubravka (Newcastle) şi Peter Jensen (Sparta Praga) s-ar mai afla pe lista lui Celtic pentru postul de portar, după ce campioana Scoției și-a luat la revedere de la Joe Hart.

Un potențial transfer al lui Horațiu Moldovan de la Atletico, i-ar putea oferi tricolorului două mari avantaje. Având în vedere că nu a apucat, încă, să debuteze pentru spanioli, românul ar avea șanse uriașe să devină titular la Celtic.

Mai mult de atât, portarul ar putea fi ținta mai multor oportunități, având în vedere faptul că Celtic, proaspăt declarată campioană a Scoției, va juca în grupele Ligii Campionilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed