S-a decis viitorul tricolorului! La ce echipă urmează să joace. Edi Iordănescu trebuie să știe

Tricolorul are viitorul asigurat. Edi Iordănescu trebuie să știe despre echipa la care urmează să plece. Impresarul fotbalistului a dat toate detaliile despre negocieriile pe care le-au purtat.

Florin Manea a pregătit tot pentru un transfer al lui Denis Drăguș la Trabzonspor. Jucătorul lui Edi Iordănescu, pregătit de mutarea carierei.

S-a decis viitorul tricolorului!

După ce zilele trecute, Florin Manea a vorbit despre dorința echipei din Turcia de a-l transfera pe Denis Drăguș, presa din Belgia a reacționat. ”Cel mai bun marcator care aparține de Standard va aduce o speranță că problemele financiare se vor rezolva”, au titrat cei de la walfoot.be.

Având în vedere situația financiară precară pe care o au cei de la Standard Liege, belgienii speră ca un transfer al jucătorului de la naționala lui Edi Iordănescu să aducă cât de cât clubul pe linia de plutire.

”Împrumutul lui Denis Drăguș la Gaziantep a fost ultima șansă pentru Standard: mutarea a fost făcută în principal pentru a atrage atenția anumitor cluburi și pentru a evita ca acesta să revină la echipă privit cu indiferență de restul cluburilor, cu un an înainte de expirarea contractului.

Mesajul a fost primit cu succes de atacantul român. Sezonul XXL pe care l-a avut și faptul că cel mai probabil va fi prezent la EURO va face șederea lui la Standard mai profitabilă decât se aștepta conducerea clubului. (…)

Standard a refuzat o primă ofertă de un milion și a cerut trei milioane. O sumă importantă de bani care ar trebui să o ajute pe Standard din punct de vedere financiar, având în vedere că a avut mare nevoie de bani în ultimele luni”, au scris belgienii.

Florin Manea, detalii importante din negocierile purtate

Impresarul fotbalistului, Florin Manea, a declarat la playsport.ro că toate detaliile transferului lui Denis Drăguș la Trabzonspor au fost puse la punct, tot ce mai rămâne este ca belgienii de la Standard Liege șă își dea acordul

„Vești bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate. Așteptăm și decizia celor de la Standard Liege. Eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înțelegem. Este o echipă din primele trei din Turcia. Probabil vor juca în cupele europene.

Ar fi senzațional și pentru Denis, și pentru Trabzon să reușească acest transfer. Eu zic că va fi un pas înainte pentru Denis și sper să o țină tot așa. Să dea la fel de multe goluri ca la Gaziantep.

Am discutat acum 6 ore cu cei de la Trabzonspor. Aseară am avut o întâlnire cu vicepreședintele lor. Am vorbit azi cu cei de la Standard Liege, sunt aceiași patroni ca la Genoa și am o relație bună cu ei pentru că l-am avut pe Radu Drăgușin acolo. Suntem foarte aproape să închidem acest transfer”, a spus Florin Manea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed