S-a decis viitorul lui Ianis Hagi! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Unde ar putea să joace după EURO 2024

S-a decis viitorul tricolorului, Ianis Hagi! Dezvăluiri de ultimă oră despre jucătorul lui Rangers. Unde ar putea să joace după EURO 2024 mijlocașul care a terminat împrumutul la Alaves, în Spania.

După încheierea sezonului 2023/2024 în La Liga, Ianis Hagi a revenit în lotul celor de la Spurs. Momentan nu se știe unde va evolua mijlocașul după ce va termina EURO 2024. Acesta mai are contract cu formația din Scoția până pe 31 mai 2026.

S-a decis viitorul lui Ianis Hagi!

Presa din Scoția anunță că aventura românului pe Ibrox se va încheia în această vară. Astfel, Ianis va trebui să își caute un nou club. În ultimul timp au apărut zvonuri cum că cei de la Galatasaray ar fi interesați de mijlocaș. După instalarea lui Jose Mourinho (61 de ani) la Fenerbahce, Ianis ar fi ajuns pe lista portughezului.

Victor Becali, reprezentatul ”Prințului”, a vorbit despre posibilitatea ca fotbalistul de 25 de ani să ajungă în Turcia. Acesta a recunoscut că deocamdată nu este nimic concret, însă ”The Special One” a fost mereu un admirator al acestuia.

”Momentan noi nu știm nimic concret în ceea ce privește transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Știți foarte bine care este relația noastră cu Jose Mourinho. Momentan nu este nimic. Dar asta nu înseamnă că Ianis Hagi nu ar putea ajunge la Fenerbahce.

Întotdeauna Mourinho l-a plăcut pe Ianis Hagi. Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate. Sunt alegeri acum la Fenerbahce. După ce se liniștesc lucrurile, Mourinho se apucă și el de treabă și face lista de transferuri.

Nu putem să confirmăm acum că Ianis va ajunge la Fenerbahce, dar orice se poate întâmpla în viitorul apropiat. Mourinho va aduce jucători de peste 100.000.000 de euro. Acesta este bugetul record pe care Fener i-l pune la dispoziție și va aduce jucători foarte, foarte valoroși”, a declarat Victor Becali, potrivit Fanatik.

Ianis Hagi, numărul 10 al naționalei!

După 24 de ani se va repeta istoria. În 2000, Gică Hagi purta numărul 10 la Campionatul European din Belgia și Olanda, acolo unde România a fost eliminată în ”sferturi” de către Italia.

”Ianis Hagi va evolua cu #10 la EURO 2024, preluând acest număr emblematic după ce Nicolae Stanciu a decis să poarte numărul lui Olimpiu Moruțan”, a scris sursa menționată pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed