S-a decis soarta lui Radu Drăgușin! Anunţ clar al englezilor. De ce nu trebuie să plece de la Tottenham

S-a decis soarta lui Radu Drăgușin şi s-a aflat echipa pentru care urmează să evolueze! Anunţ clar făcut de englezi în ceea ce privește viitorul său. De ce nu trebuie să plece tricolorul de la Tottenham.

Radu Drăgușin nu a avut un parcurs strălucit la Tottenham de când a ajuns în Anglia. A jucat în numai 7 meciuri. În presă apar deja zvonuri cum că alte echipe sunt interesate de serviciile românului.

S-a decis soarta lui Radu Drăgușin!

Se pare că Napoli este gata să-l transfere în vară pe fundașul român, în schimbul sumei de 46 de milioane de euro.

Drăgușin a jucat 244 de minute pe teren pentru Spurs. Englezii susțin că va fi rezervă și în duelul cu Manchester City. Florin Manea, impresarul internaționalului, a afirmat că există interes pentru fotbalist. Ofertele vin din partea unor cluburi din Serie A și Bundesliga. Jurnaliștii din Anglia au scris că nu se pune problema ca fotbalistul să plece de la Tottenham după doar câteva luni de la transfer.

”Să-l vândă pe Drăgușin! După doar 6 luni ar fi o prostie incredibilă din partea lui Tottenham.  Pur și simplu nu se va întâmpla. De asemenea, nu se poate ca Napoli s-o lase pe Spurs să-l transfere pentru 25 de milioane de euro și să plătească deodată 46 de milioane câteva luni mai târziu”, au notat cei de la Spurs Web.

Drăgușin a fost introdus pe teren în minutul 75 al confruntării cu Burnley (2-1), după 6 meciuri în care nu a jucat deloc. Fanii londonezilor îl vor pe român în teren la partida contra lui Manchester City. Acest lucru este, însă, greu de crezut că se va întâmpla.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed