S-a decis soarta lui Dennis Man! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

S-a decis soarta lui Dennis Man! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Internaţionalul român este aproape de mutarea carierei, iar cei de la Parma par că nu-l mai pot opri.

Presa internaţională spune că Parma nu mai are şanse să îl păstreze pe Dennis Man şi din sezonul viitor. Mai mult, jurnaliștii italieni spun că românul ar putea pleca înainte de turneul final din Germania.

S-a decis soarta lui Dennis Man!

Borussia Dortmund este favorită să-l aconteze pe Dennis Man. Sunt însă alte două echipe din Italia interesate de tricolor. Atacantul transferat de FCSB i-a costat pe italieni 13 milioane de euro, 11 milioane la semnarea contractului și alte două sub formă de bonusuri.

Man mai are contract până în vara anului 2025 și în presa din Italia au apărut informații că reprezentanții lui amână negocierile pentru unul nou. Asta în speranța că șefii echipei vor fi sub mare presiune în momentul în care acesta va intra în ultimul an.

Au apărut și mai multe echipe interesate. Jucătorul cere un mărire considerabilă de salariu de la 1,2 milioane de euro pe an la două milioane de euro. sportcafe24.com susține că șansele ca jucătorul să rămână la Parma sunt aproape de zero.

Parma vrea să obțină 18 milioane de euro în urma acestei afaceri. Această sumă nu ar fi o problemă pentru Borussia Dortmund, care ar avea 40% șanse să-l transfere. Asta chiar înainte de participarea la Campionatul European din anul 2024.

Alte două grupări din Italia au 30%. Fiorentina vrea să ofere o sumă de bani, dar să-l includă în această afacere și pe mijlocașul central de 21 de ani Alessandro Bianco. O altă formație interesată este Napoli, mai ales dacă Politano va fi vândut.

De Laurentiis l-a ratat pe Radu Drăgușin, plecat la Tottenham pentru 31 de milioane de euro, dar speră să dea lovitura cu Man. Jucătorul a evoluat sezonul acesta în 32 de meciuri și a marcat 13 goluri. Are şi 6 assisturi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed