S-a aflat ce pensie are Ion Ţiriac! Adevărul despre venitul secret al magnatului. Ce face cu banii fostul sportiv

S-a aflat ce pensie are Ion Ţiriac! Adevărul despre venitul secret al magnatului. Mai mult, s-a aflat ce face cu banii fostul sportiv. Nimeni nu s-ar fi gândit la aşa ceva. Mulţi pensionari îl vor invidia.

Ion Ţiriac încasează o sumă uriaşă de la statul român. Magnatul primeşte 12. 000 lunar, dar a ales să nu o ridice în ultimii 23 de ani.

S-a aflat ce pensie are Ion Ţiriac!

Ion Ţiriac a decis ca toţi banii să intre într-un cont. Niciun leu din întreaga sumă nu a fost folosit încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător de tenis. Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Averea lui Ţiriac, care părea a fi într-o continuă scădere, a revenit în TOP 3 al celor mai bogaţi români. Fostul mare jucător de tenis a adunat 400 de milioane de dolari numai din vânzarea Madrid Open şi a unei competiţii de golf din Spania.

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de dolari. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României.

„Țiriac Holdings integrează, în prezent, peste 40 de companii private, care activează în domenii precum comerț auto, imobiliare, servicii financiare, operațiuni de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție„, anunţă forbes.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari