S-a aflat adevărul despre Vlad Chiricheş! Ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul celor de la FCSB. Este răsturnare totală de situaţie

S-a aflat adevărul despre Vlad Chiricheş! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul celor de la FCSB. Este răsturnare totală de situaţie. Mihai Stoica spusese că fundaşul este apt de joc.

Vlad Chiricheş este chinuit de o accidentare care îl ţine departe de gazon deja de 6 luni. Acum, ies la iveală noi amănunte de ultimă oră, din interior.

S-a aflat adevărul despre Vlad Chiricheş!

Mihai Stoica a spus, în urmă cu câteva zile, că Vlad Chiricheş poate reveni pe gazon. Mai mult, fundaşul central a revenit la antrenamentele celor de la FCSB, după accidentarea suferită în luna august a anului trecut.

Chiar şi aşa, deşi ar putea să fie folosit, roș-albaștrii au decis să nu-l forțeze și să mai aștepte câteva săptămâni, conform digisport.ro. Elias Charalambous ar putea să mizeze pe jucător abia în confruntările din play-off.

Vlad Chiricheș este așteptat să fie din nou apt de joc undeva la începutul duelurilor din play-off. Totuşi, jucătorul are șanse mici să fie titular. Asta pentru că Gigi Becali este foarte mulțumit de cuplul Ngezana – Dawa.

După accidentarea suferită la finalul lunii august, în partida cu UTA, Vlad Chiricheș nu a dorit să se opereze. Asta deşi a fost sfătuit de staff-ul medical de la FCSB să facă acest lucru. Stoperul a mers pe mâna propriului doctor, care i-a oferit o variantă de recuperare fără intervenție chirurgicală.

Lucrurile s-au complicat, însă, iar perioada în care fundașul a lipsit de pe teren s-a prelungit. În prezent, sunt 6 luni de la ultimul meci jucat de fundașul central în tricoul roș-albastru.

Pentru FCSB urmează un nou duel extrem de important în Superliga. Duminică seara, pe Arena Naţională, liderul campionatului joacă împotriva celor de la FC Botoşani. Moldovenii sunt ultimii în campionat, dar au început foarte bine 2024 şi speră într-o salvare miraculoasă de la retrogradare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed