S-a aflat adevărul despre Simona Halep! De ce s-a retras, de fapt, românca de la Madrid. Amănunte de ultimă oră din interior

S-a aflat adevărul despre Simona Halep! S-a aflat de ce s-a retras, de fapt, românca de la Madrid. Amănunte de ultimă oră din interior. Jucătoarea din România acuză probleme cu accidentările.

Simona Halep a câştigat meciul carierei la TAS. Şi-a dovedit nevinovăţia în cazul de dopaj, apoi a revenit în circuitul mondial WTA.

S-a aflat adevărul despre Simona Halep!

Simona Halep a renunţat însă, între timp, la două turnee importante. După ce a abandonat în Portugalia acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Madrid. Acum, francezii vorbesc şi ei despre problemele jucătoarei noastre. Simona a primit invitaţie la Madrid, pe care apoi a decis să o decline.

O accidentare îi dă bătăi de cap Simonei Halep în privința revenirii pe teren, după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj. Retrasă de la meciul Ucraina – România din Billie Jean King Cup și de la turneul de la Oieras, Simona a declarat forfait și pentru Madrid, iar presa din Franța a reacționat.

Jurnaliștii francezi au subliniat faptul că Halep n-a vrut să-și asume niciun risc și să joace la Madrid. Asta în urma problemelor medicale la genunchi cu care s-a ales după singurul meci oficial jucat în 2024, înfrângerea cu Paula Badosa în primul tur la Miami Open.

„Fără riscuri. Simona Halep nu va putea să-și apere șansele la Masterusul de la Madrid”, scrie site-ul tennisactu.net.

Simona Halep acceptase un wildcard din partea organizatorilor de la Madrid, care și-au dorit-o pe tabloul principal la ediția din 2024, după ce românca a câștigat turneul în 2016 și 2017.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed