S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Câţi bani ar câştiga, de fapt, în urma meciului demonstrativ. Dezvăluiri incendiare din interior

S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Câţi bani ar câştiga, de fapt, în urma meciului demonstrativ. Dezvăluiri incendiare din interior despre evenimentul care înseamnă revenirea fostului lider WTA pe teren.

Simona Halep a acceptat să participe la un eveniment colosal. Alături de Andrei Pavel va juca un meci demonstrativ cu Steffi Graf și Andre Agassi. Asta în ciuda suspendării pentru dopaj.

S-a aflat adevărul despre Simona Halep!

Mihai Rusu, fostul coleg al lui Ilie Năstase, acum antrenor la Munchen, a venit cu dezvăluiri fabuloase. Celebra partidă va avea loc pe 15 iunie. Rusu spune că Graff şi Agassi vor încasa bani importanţi pentru participarea la eveniment.

Steffi Graf și Andre Agassi percep sume cu multe zerouri pentru a-și face apariția la evenimente demonstrative, așa cum este cel de la Cluj-Napoca. „Ca orice mare vedetă, Steffi Graf primește o garanție de participare. Eu zic că va fi de cel puțin 100.000 de dolari americani, pentru că asta este practica în tenis. Dacă Roger Federer merge să joace un demonstrativ cu Rafael Nadal, atunci vor avea o garanție de participare pe care o cer managerii lor”, a precizat Mihai Rusu, conform prosport.ro.

Halep ar urma să încaseze mai puțini bani decât Steffi Graf, în opinia lui Mihai Rusu. „Eu cred că garanția de participare a lui Steffi Graf va fi mai mare decât a Simonei Halep”, a adăugat Rusu.

Organizatorii Sports Festival nu au comentat informația. „Sunt contracte confidențiale, nu pot spune nimic!”, a declarat Patrick Ciorcilă, business development și co-fondator Sports Festival.

Rusi a vorbit și despre faptul că sponsorii se asociază în continuare cu Simona Halep, în ciuda acuzațiilor de dopaj. „Acum este un mare risc pentru sponsorii care sunt în jurul ei să se asocieze în continuare cu ea, în condițiile în care este suspendată. Nu știm ce va fi în luna februarie, dacă va fi achitată atunci e altceva, dar până atunci sunt șanse de 99% să rămână suspendată. Evenimentul are mare amploare în România, dar în Germania nu se va vorbi prea mult, copiii de 15 și 16 ani nu știu cine e Steffi Graf, cine e Boris Becker”, a adăugat Mihai Rusu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed