S-a aflat adevărul despre Radu Drăguşin! Englezii l-au dat de gol pe tricolor. Imagini şi dezvăluiri incendiare despre iubita fundaşului / Foto

S-a aflat adevărul despre Radu Drăgușin! Englezii l-au dat de gol pe tricolorul lui Edi Iordănescu. Ce au putut spune despre stoper. Imagini şi dezvăluiri incendiare despre iubita fundaşului.

Radu Drăgușin, expus pe piedestal! Cum l-au caracterizat jurnaliștii englezi pe fundașul celor de la Genoa. Detalii din viața sa intimă.

S-a aflat adevărul despre Radu Drăgușin!

The Sun i-a făcut portretul fundașului celor de la Genoa, Radu Drăgușin!

Englezii au subliniat faptul că tricolorul a atras asupra sa interesul mai multor formații puternice din Europa! Napoli, Bayern Munchen sau Tottenham sunt unele dintre formațiile care și-au anunțat candidatura în cursa pentru semnătura românului.

După materializarea colaborării cu Tottenham, englezii au realizat un material prin care l-au portretizat pe tricolor, amintind, de altfel și de iubita sa, Ioana.

„Drăgușin putea fi o vedetă pe tărâmurile noastre mai devreme, dar a refuzat-o pe Chelsea când era adolescent pentru a semna cu Juventus. Este făcut din material de sportiv, ambii lui părinți fiind sportivi de elită în patria lor, în timp ce iubita lui, fermecătoarea Ioana Stan, este o arhitectă aspirantă care trăiește viața de vis a unei iubite de fotbalist.

Tatăl lui, Dan, a jucat volei în România, în timp ce mama, Svetlana, și-a reprezentat țara la baschet!”, au scris britanicii.

”Sprijinit de iubita sa uluitoare!”

Britanicii au ținut să sublinieze sprijinul pe care Ioana i-l oferă necondiționat fundașului.

„În afara terenului, Drăgușin este sprijinit de iubita lui uluitoare, Ioana. Ea este o arhitectă aspirantă și studiază în București. Atunci când nu o face, trăiește viața de iubită de fotbalist. Când vine ziua meciului, o veți găsi susținându-și iubitul din tribune.

Artistica brunetă poartă haine de blană de designeri și se bucură de vacanțe de lux. Următoarea lor escală este Londra, unde ea își va putea duce pasiunea pentru shopping și arhitectură emblematică la alt nivel. Între timp, jocul lui Drăgușin sub comanda lui Postecoglou va continua, fără dubii, să crească!”, au susținut ziariștii.

Radu Drăgușin, la vârsta de 16 ani, a ales să meargă la școala de fotbal Regal Sport la Juventus. Stoperul, deși era la început de drum, a fost dorit de mai multe academii precum Chelsea, PSG sau Atletico Madrid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed