S-a aflat adevărul despre Mircea Lucescu! Averea secretă a antrenorul român. Totul a devenit public

S-a aflat adevărul despre Mircea Lucescu! Averea secretă a antrenorul român. Totul a devenit public după ce legendarul antrenor a fost prezent la meciul dintre Poli Iași și FCSB. Florin Prunea a spus clar.

Mircea Lucescu a fost prezent la meciu de la Iași, pentru a o urmări pe echipa cu care a scris istorie, Rapid.

S-a aflat adevărul despre Mircea Lucescu!

Florin Prunea a descoperit în direct la digisport.ro, un lucru pe care nu foarte multă lume îl știe despre Mircea Lucescu.

Se știe deja că legendarul antrenor se ocupă cu imobiliarele, iar acest lucru se vede în urma averi pe care o are. Conform Top 300 Capital, Lucescu are o avere de 35 de milioane de euro.

Florin Prunea a anunțat că Lucescu deține unul dintre cele mai scumpe terenuri din Iași, pe care îl folosește drept livadă.

”Nu multă lume știe. Nea Mircea este apropiat de Iași. Are bussiness-uri în Iași”, a spus Florin Prunea.

După care, moderatorul de la sursa menționată mai sus a menționat că ”Unul dintre cele mai scumpe terenuri din Iași îi aparține lui Mircea Lucescu”.

”Acolo nu e pentru bani, e pentru livadă, de unde aduce fructele proaspete acasă. Nu are nimeni terenul ăla. Este în zona cea mai top din Iași. L-am văzut aseară, el merge frecvent la Iași. Nu cred că s-a dus neapărat pentru Rapid”, a mai adăugat Florin Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed