S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac! Cum i-a luat fața magnatul lui Ilie Năstase. Dezvăluiri incredibile din trecutul fostului jucător de tenis

S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac! Cum i-a luat fața magnatul lui Ilie Năstase. Au apărut dezvăluiri incredibile din trecutul fostului jucător de tenis.

Ion Țiriac primește o pensie mare comparativ cu cea a prietenului său, Ilie Năstase. Lunar, Țiriac încasează 12.000 de lei de la stat, în timp ce Năstase a spus că primește 1345 de lei.

S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac

Prin urmare, pensia lui Țiriac este de cel puțin 9 ori mai mare decât cea a fostului său coleg de la Cupa Davis. Diferența nu are legătură cu sportul.

Ion Țiriac primește o pensie consistentă de la stat grație celor 20 de ani în care a fost ofițer în Ministerul de Interne, afaceristul ieșind la pensie cu gradul de colonel.

Magnatul încasează lunar 12.000 de lei de la stat. Din 1999, el a decis să pună acești bani într-un cont pe care nu l-a folosit încă.

Ilie Năstase: „Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială”

Năstase primește bani de la stat pentru gradul de general în rezervă și a spus că este dispus să renunțe la acești bani, care se ridică la suma de 1.345 de lei lunar, conform playtech.ro

„Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea.

Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu! Și lumea trebuie să știe că, chiar dacă am fost avansat și am primit gradul de general, pensia nu mi s-a modificat.

Mi s-a explicat că, fiind avansat la modul excepțional, voi beneficia doar de grad, nu și de bonificațiile sale materiale. M-am mirat, dar după ce am primit anumite explicații, am acceptat situația”, a declarat Ilie Năstase, pentru sursa citată, la sfârșitul anului 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed