S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! Când se va retrage latifundiarul din Pipera de la FCSB. Un apropiat a spus clar

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! Când va renunța la echipă și când se va retrage latifundiarul din Pipera de la FCSB. Un apropiat a spus clar părerea sa despre viitorul lui Becali în lumea fotbalului.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a anunțat de câteva ori în presă că sa va retrage de la echipă. Afirmațiile au fost rapid infirmate, acesta continuând să investească banii în fotbal.

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali!

Victor Becali, a făcut un anunț cu privire la retragerea vărului său Gigi, din fotbal. Impresarul știe ce anume îl va determina pe patronul roș-albaștrilor să renunțe definitiv la echipa pe care o patronează.

Intențiile latifundiarului de a renunța să mai investească bani în fotbal au fost multe, dar s-a răzgândit de fiecare dată. Datoria clubului FCSB a ajuns la 10 milioane de euro faţă de finanțator, acesta fiind motivul care crede Victor Becali că va aduce ruptura și patronul va renunța.

„Cred că în momentul în care nu o să mai câștigi campionatul sau nu o să mai ajungi prin Europa, eu cred că va renunța, că doar nu o să bage toți banii. A spus și el, nu o spun eu„, a zis Victor Becali pentru sport.ro.

Visul lui Gigi Becali de a câștiga titlul de campioană în Superliga, după nu mai puțin de 9 ani, este foarte aproape de a se împlini. FCSB este lider în Liga 1 şi poate mări diferența la 10 puncte de CSU Craiova, în cazul unei victorii în derby-ul care este astăzi, de la ora 20:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed