S-a aflat adevărul despre fiica Anamariei Prodan! Cu ce se ocupă, de fapt, tânăra. Mesajul de la impresară care a emoţionat-o până la lacrimi

S-a aflat adevărul despre fiica cea mare a Anamariei Prodan! Cu ce se ocupă, de fapt, tânăra care nu mai locuiește în România. Mesajul de la impresară care a emoţionat-o până la lacrimi.

Anamaria Prodan are trei copii. Două fete din prima căsătorie, pe Rebecca și pe Sarah. Din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf pe Laurențiu jr. (Bebeto), cum îl alintă apropiații.

S-a aflat adevărul despre fiica Anamariei Prodan!

Rebecca Dumitrescu, este cel mai mare copil al Anamariei Prodan, în vârstă de 25 de ani. Tânăra are deja mai multe proiecte importante pe care își dorește să le termine cu brio.
Sarah Dumitrescu, al doilea copil, a fost plecată la colegiu în America. Acolo a jucat baschet. Laurențiu jr., băiatul pe care îl are din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, are 16 ani și practică fotbalul.

”Am închis ochii doar pentru o clipă și brusc o femeie s-a oprit acolo unde ar fi trebuit să fie o fată. S-ar putea să nu te mai pot lua în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea. Îmi dai atâtea motive ca să fiu mândră de femeia care ai devenit. Cel mai mândru moment pentru mine este să le spun celorlalți că ești fiica mea Always & Forever! Te iubesc fără mărginele”, a postat Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan a dezvăluit cu ce se ocupă Rebecca, dar și ce vrea să spună în mesajul postat pe pagina sa de social media. Fiica sa locuiește în prezent mai mult la New York și în Los Angeles.

”Așa ne alinta pe noi mama. Vă iubesc ca pe niste mărginele. Așa ne alintăm și noi acum. Rebecca este un copil de succes deja. Pictează, face design interior și colaborează cu reviste mari de modă din America, unde are diverse editoriale”, a spus Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

Prodanca se află însă într-un scandal fără sfârşit cu Laurenţiu Reghecampf. Cei doi nu mai sun împreună de doi ani, dar divorţul e departe de a se finaliza.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed