S-a aflat adevărul despre favoritul lui Gigi Becali! Dezvăluiri de ultimă oră despre atacant: ‘Este credincios şi liniştit’

S-a aflat adevărul despre favoritul lui Gigi Becali! Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre atacant. Fostul său antrenor a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre jucător. Nimeni nu ştia aceste lucruri până acum.

Gigi Becali a spus că-l vrea pe Garita de la FC Argeş. Mai mult, a anunţat că va negocia în această iarnă pentru atacant.

S-a aflat adevărul despre favoritul lui Gigi Becali!

Acum, Gigi Becali a aflat mai multe despre atacantul său favorit. Andrei Prepeliţă, fostul antrenor al Argeşului, a vorbit despre atacantul care a făcut senzaţie în Superliga în sezonul de toamnă.

Garita are 6 goluri în 17 meciuri la FC Argeș şi a ajuns la Pitești când echipa era pregătită de Andrei Prepeliță. „E un băiat foarte liniștit, profesionist. Din câte știu, e venit cu familia aici. Are calități foarte bune, este foarte credincios. A venit nepregătit la noi, nu a făcut perioada de pregătire cu noi.

L-am ținut două săptămâni fără să joace. Apoi am început să-l bag treptat. Nu a arătat foarte bine la început. A dat dovadă de profesionalism, a rămas mereu după antrenament, s-a pregătit suplimentar, l-am chemat să facă antrenamente individuale, și de finalizare și fizice, și ușor-ușor a ajuns la un nivel bun.

La înălțimea și gabaritul lui, cu viteza pe care o are, îl consider un atacant foarte bun. E un jucător pe care toată lumea și-l dorește.

Trebuie să mai lucreze la finalizare. La câte ocazii a avut, putea să înscrie mai mult”, a punctat Prepeliță, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari