S-a aflat adevărul despre Dumitru Dragomir! Suma uriaşă care îi intră lunar în conturi. Mărturie incredibilă a milionarului

S-a aflat adevărul despre Dumitru Dragomir! Suma uriaşă care îi intră lunar în conturi. Mărturie incredibilă a milionarului. Fostul şef LPF primeşte sume importante de la stat, în fiecare lună.

Dumitru Dragomir este unul dintre cei mai bogaţi pensionari din România. Fostul şef LPF încasează trei pensii.

S-a aflat adevărul despre Dumitru Dragomir!

Pe lângă cele trei pensii, Dumitru Dragomir are afaceri de milioane de euro în domeniul imobiliarelor. Dragomir se laudă cu mai bine de 5000 de euro pensie. Acesta încasează, doar din cotizații, 4000 de euro lunar. La această sumă se adaugă o pensie specială de 7000 de lei. Aceşti bani sunt în contul celor două mandate de parlamentar.

Soția lui, în schimb, are o pensie mult mai mică, de 2700 de lei. Dragomir spune că acesta are cheltuieli de sub 2000 de euro lunar. Restul banilor ajung la nepoți, conform fanatik.ro.

„Am pensie bună că acum mi-a dat și de la Parlament. Băi, nu iau niciun leu din firmele mele de când s-au înființat. Niciun leuț! Trăiesc numai din pensia mea și a nevesti-mii.

Iau 3 pensii, dar asta e altceva. Legale toate! Am de la sport renta viageră, puțin, câteva sute de euro. Am de la Parlament și deja mi-a venit prima pensie. Am în jur de 7.000 de lei. Am două legislaturi pline, 8 ani. Și am pensia pe care am plătit și pentru care am cotizat: 4.000 de euro. Cu toate trei mă duc spre 5.000 de euro pe lună. Mai are și nevastă-mea vreo 2.700 de lei. Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună. Dau la nepoți. N-am bani niciodată.

Aș putea trăi, fără să exagerez cu nimic, împreună cu nevasta mea, dacă aș plăti chiria și medicația, că suntem bătrâni, n-aș cheltui mai mult de 5.000-6.000 de lei pe lună. Niciodată nu am bani, pentru că atunci când am excedent dau la nepoți”, a spus Mitică Dragomir, conform sursei citate.

Dragomir a vorbit și despre soția sa. „Soția mea a fost o sfântă, eu nu. Bărbatul trebuie să aducă, am avut o educație țărănească. Femeia să aibă grijă de bărbat și de casă. Doar de ea am fost mulțumit în cursul vieții mele.

O iubesc mai presus decât pe părinții mei, mai presus decât pe mine și pe Dumnezeu! Eu am fost țăran cu educație. Nevasta e sfântă! Dacă am supărat-o, îi cer scuze din când în când, chiar și la emisiuni. O iubesc ca în prima zi. Sunt cel mai prost bărbat, n-am înșelat-o pe nevastă niciodată!

Tentații am avut, dar am pus frână de fiecare dată. Câteodată, îmi pare rău, dar acum e prea târziu să mai încerc. Mama copiilor mei este o sfântă. Ea s-a ocupat de educația copiilor, fiind cadru didactic”, a precizat acesta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed