S-a aflat adevărul despre drama băiatului lui Adrian Mititelu! Dezvăluiri dureroase ale lui Marius Şumudică: ‘Vino să mă salvezi!’

S-a aflat adevărul despre drama băiatului lui Adrian Mititelu! Dezvăluiri dureroase ale lui Marius Şumudică. Antrenorul a dezvăluit un dialog avut că băiatul finanţatorului de la FCU Craiova, din urmă cu o lună.

Între timp, băiatul lui Adrian Mititelu a ajuns, de urgenţă, la spital. S-a aflat la un pas de moarte, din cauza unei supradoze de pastile.

S-a aflat adevărul despre drama băiatului lui Adrian Mititelu!

Marius Şumudică a spus că a primit un mesaj de la fiul patronului de la FCU Craiova. Acesta îl ruga să preia echipa, care se află pe loc retrogradabil. „Hai, mă, te rog eu frumos, vino să mă ajuți, să mă salvezi!”, i-a scris fiul patronului, conform fanatik.ro.

„Am văzut ce s-a întâmplat la Craiova. Îmi pare rău pentru el. Nu știu exact contextul, am înțeles că a avut și o decepție în dragoste cu o fată sau ceva. Îmi pare rău pentru el și sunt alături de el, chiar dacă am avut noi așa niște clinciuri în momentul în care nu am acceptat să semnez și să merg acolo.

Dar e ceva uman și e normal să fii alături de un om care trece prin așa ceva. E un tip OK, pe care eu l-am respectat și îl respect în continuare. Chiar am rămas prieteni. Îmi dăduse mesaj acum vreo lună și îmi zicea ‘Hai, mă, te rog eu frumos, vino să mă ajuți, să mă salvezi!’, pe cuvântul meu. Și el și taică-su”, a mai spus Şumudică.

FCU Craiova se află pe loc retrogradabil direct în Superliga, cu doar 3 etape înaintea finalului din play-out-ul de Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed