S-a aflat adevărul despre Anamaria Prodan! Impresara, dată de gol în direct: ‘E pretenţioasă, nu ştim ce gândeşte’

S-a aflat adevărul despre Anamaria Prodan! Impresara a fost dată de gol în direct. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a dat cărţile pe faţă. Acesta a vorbit despre posibilul transfer al lui Nicuşor Stanciu.

Anamaria Prodan a negat vehement faptul că Nicuşor Stanciu va ajunge la CFR Cluj. Şi Dragomir spune că şansele mutării sunt nule.

S-a aflat adevărul despre Anamaria Prodan!

Dumitru Dragomir spune că Stanciu nu poate fi adus în România. Salariul uriaş pe care îl încasează în China i-ar putea fi achitat de CFR Cluj în 6 ani. „Prodanca e pretenţioasă şi s-ar putea să îi încurce. De aia e impresar ca să-l influenţeze negativ sau pozitiv. Nu ştim ce gândeşte Prodanca. CFR Cluj oricum ia campionatul şi cu Stanciu şi fără Stanciu. El e un fotbalist bun, iar pentru campionatul României ar fi perfect. Poate să îi plătească ăştia 2 milioane, dar în 5-6 ani. CFR nu îi poate da nici 15.000 pe lună, ascultaţi ce vă spun. Îi înnebuneşte pe ăia din echipă. Îi faci praf pe ceilalţi. trebuie să le măreşti salariile la jumătate”, a spus Dragomir, în direct la ProArena.

Mai mult, fostul şef LPF a spus de ce Stanciu nu poate renunţa la salariul fabulos de la chinezi. „Viaţa de fotbalist e scurtă, dacă nu strângi bani mori de foame. marii fotbalişti ai acestei ţări trăiesc din pensii de nimic. Augustin sau Rică Răducanu care au fost uriaşi. Nu-l lasă Prodanca să plece de la un milion şi ceva la 100.000. Trebuie să fii nebun să faci asta. Poate să joace la multe echipe la formaţii semi puternice. E copt acum, poate duce 2-4 ani. Acum e de luat”, a mai spus Dragomir, conform sursei citate.

S-a speculat că Nicuşor Stanciu ar ajunge, din iarnă, la CFR Cluj. Prodanca a negat însă vehement o asemenea mutare.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari