Românca celebră care i-a sucit minţile unui tricolor! După calificare a cerut-o în căsătorie. Dezvăluiri şi imagini incendiare cu cei doi / Foto

Românca celebră care i-a sucit minţile unui tricolor! După calificare a cerut-o în căsătorie. Dezvăluiri şi imagini incendiare cu cei doi. I-a urmat exemplu lui Ianis Hagi şi şi-a cerut iubita în căsătorie la Paris.

Românca celebră i-a sucit minţile fundaşului central al naţionalei, Andrei Burcă. Aceste Sărbători nu vor fi uitate toată viaţa de către tânără.

Românca celebră care i-a sucit minţile unui tricolor!

Andreu Burcă se pregăteşte de petrecere ăn 2024. Fundaşul central al României i-a urmat exemplul lui Ianis Hagi. I-a cerut mâna iubite sale în Paris, în „oraşul iubirii”. Burcă s-a logodit cu Mara Iulia Cîmpean. Viitoarea soţie a lui Burcă a postat o imagine cu inelul de logodnă primit, dar şi mai multe fotografii din capitala Franţei.

„Abia aștept să-mi petrec restul vieții cu tine„, a fost mesajul postat de Mara Iulia pe contul ei de Instagram. Imediat a fost felicitată de către partenerele foştilor colegi ai lui Burcă de la CFR Cluj, Cristi Manea şi Adrian Păun.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mara Iulia Cîmpean (@maraiulia)

Mara Iulia Cîmpean este avocat şi s-a mutat cu Andrei Burcă în Arabia Saudită. Al-Okhdood l-a transferat în vara anului trecut pe fundaşul român după ce a plătit 1 milion de euro în conturile lui CFR Cluj. Burcă este coechipier cu Florin Tănase la arabi şi este titular incontestabil. În cele 18 meciuri din campionat a înscris 4 goluri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed