Românca celebră care i-a sucit minţile Prinţului Cristea! O nouă apariţie de infarct. Ce a putut să facă pe plajă / Foto

Andreea Roșca, cea care a fost într-o relație de lungă durată cu Adrian Cristea, fost jucător la Dinamo și FCSB. Cei doi s-au despărțit vara anului trecut, surprinzător, după ce fostul fotbalist s-a și mutat în Cluj Napoca, special pentru a putea fi alături de aceasta.

Andreea Roșca s-a stabilit în Italia, la scurt timp după ce și-a refăcut viață alături de Salvatore Pisano, un milionar napoletan.

Andreea Roșca, o nouă apariţie de infarct!

Avocata s-a obișnuit rapid cu viața de lux și nu își mai iese din obiceiuri. Chiar în clipa de față, tânăra se află pe Insula Ischia. Postează continuu fotografii de la plajă și nu se sfiește să se expună și pe sine, pe rețelele de socializare, în cele mai provocatoare ipostaze.

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, le-a făcut zile fripte internauților.

Noul iubit al Andreei nu încetează să o răsfețe cu cele mai scumpe cadouri. De curând, avocata a primit un ceas Rolex, care costă o avere.

Pe de cealaltă parte, fostul acesteia, Adrian Cristea, a evitat să mai iasă în evidență în mediul public. Actuala sa parteneră de viață, Denis Nechifor, a vorbit despre planurile profesionale ale acestuia.

Cel care a înregistrat nouă selecții la echipa națională este pe cale de a da lovitura în domeniul sportului.

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat!”, a declarat, la gsp.ro, Denisa Nechifor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed