Rivalul lui Max Verstappen s-a enervat! Cuvinte dure după finalul cursei din Spania. Ce l-a nemulţumit pe Lando Norris

Rivalul lui Max Verstappen s-a enervat! Cuvinte dure după finalul cursei din Spania. S-a aflat ce l-a nemulţumit pe Lando Norris după ce pilotul de la McLaren Mercedes a terminat pe locul secund.

Max Verstappen a câştigat în Spania, dar concurenţa e din ce în ce mai aproape. Lando Norris a fost în pole-position, dar nu a reuşit decât locul secund la finalul cursei.

Rivalul lui Max Verstappen s-a enervat!

Lando Norris a oferit o reacţie dură, după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei. Pilotul britanic al celor de la McLaren Mercedes a spus clar. Monopostul său a fost cel mai rapid, în acest week-end de la Barcelona. Regretă că nu a reuşit să se impună.

„Nu este un rezultat deloc satisfăcător. Am avut maşina cea mai rapidă, de-a lungul cursei. Dar sunt şi foarte multe lucruri pozitive care pot fi scoase din această cursă. Este un efort de echipă care a funcţionat şi care sperăm să dea roade în continuare.

Nu sunt sigur a cui a fost vina. Am pierdut foarte puţin comparativ cu Max, la start, dar după s-au schimbat lucrurile. Mă bucur că suntem aproape de Red Bull, că suntem aproape de Max. Este o cursă din care plec cu ceva frustrări, dar vom reveni mai puternici data viitoare.

Mergem acasă la Max. Trebuie să mă conctreze exact pe ce trebuie să fac”, a declarat Lando Norris.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed