Rivalul lui Max Verstappen rupe tăcerea! Ce a spus Charles Leclerc după ce l-a bătut pe campion. Dezvăluiri înaintea cursei de la Monaco

Rivalul lui Max Verstappen rupe tăcerea! S-a aflat ce a spus Charles Leclerc după ce l-a bătut pe campion. Dezvăluiri înaintea cursei de la Monaco. Pilotul monegasc a reuşit pole-position-ul în cursa de casă.

Pilotul de la Ferrari l-a surclasat pur şi simplu pe triplul campion mondial. Max Verstappen a lovit parapetul şi a terminat calificările abia pe locul 6.

Rivalul lui Max Verstappen rupe tăcerea!

Charles Leclerc a oferit prima reacţie după ce a obţinut un pole-position în Marele Premiu de la Monaco. Cursa din Principat e cursa de casă a pilotului de la Ferrari. Monegascul a spus, imediat după ce a obţinut pole-position-ul, de ce are nevoie pentru a câştiga cursa de la Monaco.

„A fost frumos. Sunt foarte fericit în ceea ce priveşte turul meu. Mă simt foarte-foarte bine. După cum bine ştiţi, calificările nu reprezintă totul. Trebuie să punem totul la punct pentru duminică. Anul trecut nu am reuşit acest lucru.

Suntem o echipă mai puternică decât anul trecut. Am nevoie de un start foarte bun, iar apoi, imediat după asta, Carlos să aibă şi el un start foarte bun şi să mă urmeze în cursă. Ar fi scenariul perfect. Sperăm să aducem victoria”, a spus Charles Leclerc imediat după calificările pentru Marele Premiu de la Monaco.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed