Rivalul lui Max Verstappen a spus clar! Când se va retrage din Formula 1: Charles Leclerc are alte vise

Rivalul lui Max Verstappen a spus clar! S-a aflat când se va retrage din Formula 1. Charles Leclerc are alte vise. Nu vrea să îmbătrânească în Marele Circ precum Fernando Alonso de la Aston Martin.

Rivalul lui Max Verstappen se gândeşte deja la retragere. Charles Leclerc de la Ferrari a vorbit despre marea sa pasiune.

Rivalul lui Max Verstappen a spus clar!

Charles Leclerc a vorbit despre noul contract semnat de Fernando Alonso cu Aston Martin. Spaniolul va împlini 43 de ani vara aceasta şi va ajunge să piloteze şi la 45 de ani. Va deveni cel mai în vârstă pilot de la Graham Hill în 1975.

Leclerc nu se vede pilotând în Formula 1 la vârsta lui Fernando Alonso, chiar dacă i-ar plăcea acest lucru. Monegascul a dezvăluit şi că vrea să încerce şi alte lucruri.Cursa de 24 de ore de la Le Mans se află pe lista sa.

„Fernando este unul dintre cei mai talentaţi piloţi de pe grilă, îşi merită locul pe grilă. Sunt şi mulţi piloţi tineri care îşi merită locul, dar e greu să găseşti un echilibru. Cel mai probabil, eu nu voi fi aici la 43 de ani, oricât de mult mi-ar plăcea acest lucru. Vreau să încerc şi alte lucruri, inclusiv Cursa de 24 de ore de la Le Mans”, a declarat Charles Leclerc, conform marca.com.

Pentru Charles Leclerc urmează Marele Premiu al Chinei, care va avea loc în perioada 19-21 aprilie. A vorbit şi despre lupta la titlu cu Max Verstappen, dar şi despre colegul său, Carlos Sainz.

„Nimînui nu îi place să fie pe locul 2 (n.r în lupta cu coechipierul Carlos Sainz de la Ferrari). Vreau să câştig. Dacă va exista o oportunitate în China, nu trebuie să o ratez.

Am petrecut trei zile în simulator pentru a învăţa cum să îmi aduc pneurile la temperatura optimă. În China vor fi două sesiuni de calificare şi două curse cu şansa de a obţine multe puncte, aşa că trebuie să fiu pregătit”, a mai spus Charles Leclerc.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed