Rivala Simonei Halep uimeşte toată Planeta! Imagini emoţionante în plin război. Nu vrea să stea departe de pericol / Foto

Rivala Simonei Halep uimește toată Planeta! La câteva zile după ce a anunțat că revine la turneul din Charleston, ucraineanca Elina Svitolina a făcut o postare surprinzătoare pe rețelele de socializare.

Tenismena din Ucraina continuă să fie alături de poporul ei, la mai bine de un an de la începerea războiului. Pe contul său de Instagram, Svitolina a postat o fotografie care să le arate co-naționalilor că este alături de ei.

Rivala Simonei Halep, în uniformă militară

Rivala Simonei Halep din circuitul WTA s-a pozat într-o uniformă militară. Aceasta a postat ulterior fotografia pe contul său de Instagram alături de descrierea: „Prietenii mei de la Unitatea de Voluntari Charter au ajuns într-o nouă etapă. Eroii noștri au devenit o brigadă a Gărzii Naționale a Ucrainei „Charter”. Felicitări! Slavă Ucrainei”.

Sportiva a dezis să ia pauza după turneul de la Miami, de anul trecut, invocând dificultăți psihologice legate de războiul pe care Rusia l-a declanțat asupra Ucrainei. Aceasta a avut mereu reații tranșante cu privire la tenismenii ruși care joacă în continuare la cel mai înalt nivel.

Pe 16 martie 2022, Svitolina a avut o ieșire devastatoare, după ce s-a decis că tenismenii din Rusia și Belarus pot participa la Wimbledon.

„Nu ar trebui să fie așa, în opinia mea. Decizia de anul trecut a fost cea corectă. Anul acesta totul s-a schimbat și este foarte trist pentru că războiul este încă în plină desfășurare, armata rusă încă omoară o mulțime de oameni nevinovați.

Nu e fair play. Locul unde m-am antrenat cel mai mult a fost aruncat în aer de o rachetă. Sportul nostru a fost trimis înapoi cu cel puțin zece ani. Ai noștri nu se pot antrena corespunzător, iar 150 de sportivi au fost uciși în lupta din prima linie. Este evident că lucrurile nu ar trebui să se desfășoare în felul acesta”, a spus atunci rivala Simonei Halep, pentru Daily Mail.

Tenismena din Ucraina, fost număr 3 mondial, revine în circuitul WTA la turneul de la Charleston, din Carolina de Sud. Competiția va avea loc în perioada 3-9 aprilie.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari