Rică Neaga, înjosit și umilit în Ghencea: `Nu voi mai călca niciodată acolo!`

Fostul fotbalist de la Steaua, Rică Neaga, a fost umilit de suporterii CSA Steaua când a asistat la un meci al echipei din Liga 2 pe stadionul Ghencea.

Rică Neaga a mers împreuna cu copilul său la meciul dintre CSA Steaua și Metaloglobus pentru a-l susține pe prietenul Daniel Oprița, însă nu a rezistat decât o repriză în tribună din cauza suporterilor, care l-au înjurat și l-au insultat.

Fanii lui CSA Steaua în război cu Neaga

Neaga a avut parte de o primire ostilă în Ghencea, unde a mers pentru a o urmări pe CSA Steaua în meciul de campionat cu Metaloglobus, 1-1. Fostul fotbalist este un fan al lui FCSB, astfel că fanii lui CSA l-au apostrofat pe durata celor 45 de minute pe care le-a petrecut în tribună.

„Sunt puțin supărat pentru că am fost la meciul celor de la Armată, nici nu știu cum să îi numesc. Îmi pare rău că suporterii s-au divizat, dar acei suporteri de la meciul cu Metaloglobus, la care am fost, și m-au înjurat, sunt aceiași suporteri pe care eu i-am făcut fericiți.

Nu că nu m-aș fi așteptat, dar să mă numești oier, FCSB-ist, fiind cu copilul lângă mine, este urât.

Nu voi mai călca niciodată la CSA Steaua. Acolo am prieteni, eu chiar aș vrea CSA în prima ligă să joace cu FCSB. Pentru mine, FCSB, așa cum i se spune, este Steaua. De asta m-au și înjurat. Treaba lor, să susțină o echipă înființată în 2017, dar cât timp eu am făcut ceva pentru Steaua și am jucat pe acel teren, unde și acum spun că ar trebui să joace adevărata Steaua, nu trebuie să mă înjure. Așa cum s-au divizat ei și țin cu echipa aia, și eu țin cu FCSB.

La pauza meciului am plecat, m-am simțit prost față de copilul meu pentru că mă întreba de ce mă înjură, el știind că eu am făcut performață și o iubesc pe Steaua, dar Steaua din Liga 1”, a declarat Rică Neaga pentru ProSport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari