Revoluţie la echipa din Superliga! Anunţ clar al noului antrenor, Mehmet Topal. Obiectivul uriaş al Petrolului

Mehmet Topal începe revoluția la Petrolul. Antrenorul a anunțat obiectivul măreț pe care îl are până în 2027 la gruparea de pe Ilie Oană. De asemenea a avut un mesaj și pentru suporteri.

Tehnicianul turc a semnat un contract valabil pe 3 sezoane. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului. Pentru a antrena în România, Topal a renunțat la colaborarea cu Jose Mourinho.

Anunţ clar al noului antrenor, Mehmet Topal. Obiectivul uriaş al Petrolului

Serhan Cetinsaya și Sertac Guven, doi dintre cei mai bogați oameni din Turcia au cumpărat 30% din acțiunile clubului. Au început imediat schimbările. Primul pas a fost aducerea antrenorului Mehmet Topal (38 de ani). Acesta a semnat un contract până în 2027 și spune că obiectivul este câștigarea titlului.

”E o mare onoare pentru noi să fim aici. Știm că am venit la o echipă mare. În viață am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante. Asta face parte din experiența mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, așa voi face și ca antrenor. Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existență. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici. Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar știu în mare parte despre ce e vorba.

Am avut puțin timp de analiză înainte să vin aici. N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim. Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a spus Topal, la conferința sa de prezentare.

Mesaj pentru suporteri

”E foarte important ca jucătorii să reacționeze bine la ceea ce cerem. Facem tot ce putem să ne dezvoltăm și noi, să-i dezvoltăm și pe jucători. Eu am făcut ce mi-a spus inima și am venit aici. Sunt un om sentimental, care ascultă de ce-i spune inima.

Am venit aici cu inima, am încredere că vom fi fericiți aici. Suporterii să fie liniștiți, știu bine ce trebuie să fac. Voi face tot ce depinde de mine aici.

Am văzut deja aproape toate meciurile Petrolului, am studiat ce jucători avem. Dacă încep un lucru, mă pregătesc înainte. Nu mă bag fără să știu înainte. Dacă o să vorbesc despre jocul de anul trecut, aș fi nerespectuos față de antrenorii de anul trecut. Vreau să jucăm frumos, să se distreze și fanii. Nu vreau să jucăm urât și doar să câștigăm”, a mai spus Topal.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed