Revoluție la CSU Craiova. Mihai Rotaru dă afară cinci fotbaliști și va plăti o avere să scape de ei

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a întocmit o listă neagră a jucătorilor de care vrea să scape în această iarnă.

Problema de care se lovește Rotaru în cazul rezilierilor, este constituită de contractul fotbaliștilor.

Cine sunt cei cinci de care vrea să scape Mihai Rotaru

Ionuț Vînă, George Cîmpanu, Ante Roguljic, Ivan Martic și Eduard Florescu sunt jucătorii de care patronul vrea să scape.

Toți cei cinci jucători au contracte pe termen lung, iar dacă sunt interesați să țină de contracte, acest lucru îl va costa o avere pe patronul Craiovei.

Cîmpanu a fost luat în 2020, de la FC Botoșani, deși nu era titular. Oltenii au văzut în internaționalul de tineret mai degrabă un jucător „pentru viitor”. Însă George întârzie să convingă. Alternează momentele bune, rare, cu cele modeste. Bilanț în Liga 1 2022/2023: 11 apariții, un gol.

Roguljic a uimit cu tehnica lui și cu unele finalizări, însă în club se vorbește despre un sportiv fragil fizic. Mijlocașul ofensiv se accidentează ușor și e incapabil să ducă pe picioare un meci întreg. Bilanț în Liga 1 2022/2023: 12 apariții, niciuna de 90 de minute, zero goluri.

Martic e la al doilea „mandat” în Bănie. Dar, spre deosebire de perioada 2017-2020, fundașul croato-elvețian este într-un regres evident. La 32 de ani, el a pierdut din acea răutate specifică fotbaliștilor de sorginte slavă, în sensul bun al cuvântului, și n-a reușit să-l convingă nici pe Balint, nici pe Rădoi. Bilanț în Liga 1 2022/2023: 7 partide, din 17 posibile, zero goluri.

Florescu a fost adus de la FC Botoșani într-un moment în care Rădoi acuza subțirimea numerică a efectivului avut la dispoziție. Altfel spus, un mijlocaș pe care s-a știut de la bun început că se va conta „la nevoie”. Ceea ce s-a și întâmplat. Bilanț în Liga 1 2022/2023: un meci, zero goluri.

Vînă este pe lista neagră și a lui Mirel Rădoi

Vînă a fost un mare talent, la Viitorul, actuala Farul. Sub comanda lui Hagi a câștigat titlul, în 2017, și i se întrevedea un viitor strălucit. Numai că transferul la FCSB, în 2019, nu i-a priit. Pretențiile incomparabil mai mari și presiunea pusă de Gigi Becali l-au transformat într-un jucător de pluton.
Nici transferul la Universitatea, alt club cu pretenții, nu i-a adus mijlocașului de 27 de ani declicul așteptat, iar mai nou a intrat și în vizorul lui Rădoi, care pare să nu mai aibă răbdare cu el: „Pe Vînă și pe Nistor i-am readus în lot, de la echipa a doua. Dan a profitat, el, nu!”. Bilanț în Liga 1 2022/2023: 5 apariții, niciuna de 90 de minute, zero reușite, conform gsp.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari