Revoluţie în Formula 1! Planul incredibil pentru noul sezon din Marele Circ. Cine va comenta bătălia uriaşă a lui Max Verstappen cu rivalii / Foto

Revoluţie în Formula 1! Planul incredibil pentru noul sezon din Marele Circ. S-a aflat cine va comenta bătălia uriaşă a lui Max Verstappen cu rivalii. Cursele din acest sezon vor fi analizate de 2 femei.

Se pare că întrecerile de Formula 1 din acest sezon vor fi analizate de o echipă din care fac parte și două femei, printre care se află Christine „GZ” Giampaoli Zonca, pilot de raliuri.

Cine va comenta bătălia uriaşă a lui Max Verstappen cu rivalii

Startul noului sezon din Formula 1 va începe pe 23 februarie, cu cursa de la Bahrein. Se va termina pe 8 decembrie, în Abu Dhabi. Noul sezon va fi format din 24 de curse.

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, DAZN, platforma de streaming care în Spania are drepturile de televizare a Formulei 1, va miza în acest sezon, pentru a comenta cursele, pe jurnalista Melissa Jimenez, fosta iubită a lui Marc Batra, Roldan Rodriguez, fost pilot de F1 și GP2, dar și Christine „GZ” Giampaoli Zonca, pilot de raliuri.

Melissa María Jiménez (36 de ani) a fost împreună cu Marc Batra din 2015. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și au divorțat în 2023 și au împreună trei copii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed