Revoltă în Giulești! Fanii nu au mai rezistat și au răbufnit: `Este frig afara!!! Noi susținem Rapidul!!! Ăia vin cu rezervele`

Clubul Rapid și-a anunțat oficial participarea la un ”triunghiular” organizat pe 10 decembrie, pe Arena Națională.

Prețul extrem de piperat al biletelor a creat o mică revolută printre suporterii Rapidului.

Liviu Ungurean, liderul de galerie al clubului Rapid, a răbufnit

”Bocciu” a luat foc imediat când a văzut prețul biletelor și a reacționat cu o postare ironică pe pagina personală de Facebook.

”55 ron peluza la un meci amical ??? În luna decembrie??? Mai bine stau la un restaurant frumos!!!”, a spus Liviu Ungurean pe pagina sa de Facebook.

Postare Liviu Ungurean
Foto: Facebook @ Liviu Ungurean

Liderul galeriei Rapidului și-a continuat atacul și în comentariile postării:

”Este frig afara!!! Noi susținem Rapidul!!! Nu susținem cupa Superbet!!!”, „Și ăia (n.r. Borussia Dortmund și Fiorentina) vin cu rezervele că jucătorii mari sunt la CM” sau „Noi mergem la Cluj la Arad!!! Avem o lună plină și nu ne arde de amicale”, a comentat Liviu Ungurean.

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu este de părere că acest turneu amical este de bun augur pentru Rapid chiar dacă programul este unul încărcat:

”Chiar dacă este o perioadă aglomerată pentru noi, vom avea aceste teste și sper să primim cât mai multe răspunsuri bune. Vom vedea și unde suntem, unde trebuie să lucrăm, comparând situația noastră cu cea din fotbalul european.

Din punct de vedere emoțional, cred că e o bucurie pentru fiecare jucător în parte. Vor avea ocazia să joace și să simtă ceea ce înseamnă să joace cu fotbaliști puternici.

Am ocazia să mă confrunt și să văd la ce nivel tactic sunt față de antrenorii de acolo. Vrem să câștigăm, chiar daca suntem cotați cu ultima șansă. Toată lumea știe, am așa un vis ascuns, acela de a antrena această echipă (n.r. Fiorentina) într-o zi. Am activat cinci ani acolo și aștept să mă întâlnesc cu cei din club”, a declarat Adrian Mutu.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari