Retragere emoționantă din tenis. `Vă iubesc din toată inima și vă mulțumesc pentru tot`

Gilles Simon a disputat astăzi ultimul meci al carierei, la vârsta de 37 de ani.

Francezul a fost învins la turneul Masters de la Paris de Felix Auger-Aliassime.

Gilles Simon, retragere emoționantă la Paris

Jucătorul francez de tenis Gilles Simon (188 ATP) şi-a încheiat joi cariera de jucător, la vârsta de 37 de ani, după înfrângerea suferită în faza optimilor de finală ale turneului Masters 1.000 de la Paris, în faţa canadianului Felix Auger-Aliassime (8 ATP, favorit nr. 8), în două seturi, 6-1, 6-3.
Francezul a anunţat în luna mai că îşi va pune racheta în cui la finalul acestui sezon, al 21-lea al său în circuitul profesionist, el primind o invitaţie pentru a participa la Paris-Bercy. El reuşise să treacă în primul tur de fostul nr. 1 mondial, britanicul Andy Murray, iar în al doilea de nr. 11 ATP, americanul Taylor Fritz.

După înfrângerea suferită în fața lui Felix Auger-Aliassime în optimile de finală ale turneului de la Paris , Gilles Simon a avut parte de o ceremonie frumoasă: „Soția mea se ascunde în tribune. Ea ar fi trebuit să fie pe teren. Vă mulțumesc pentru tot. Știu cât de dificil a fost totul pentru tine. Am ajuns să fiu alături de tine pentru că altfel ar fi fost prea greu. Între momentele în care ești mândră de mine și cele în care ai vrut ca totul să se termine.
Toate acele recepții la hotel la 2 dimineața… Amândoi știm cât de dificilă este toată această parte întunecată. Sunt atât de fericit să-ți spun că s-a terminat acum, că voi fi acolo pentru tine. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă bucur de pasiunea mea atât de mult timp. A fost atât de important să știu că totul a fost gestionat perfect acasă. Vă iubesc din toată inima și vă mulțumesc pentru tot”, a spus Gillou pe teren, după ultimul meci al carierei, conform Eurosport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari