Replica lui Cristiano Ronaldo, după ce poza cu el și Messi la tabla de șah a făcut ravagii pe rețelele de socializare: `Să fiu cel care dă șah-mat!`

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Lionel Messi (35 de ani) au rupt Internetul după ce au făcut împreună reclamă unei celebre case de modă. Poza a devenit virală în nici două zile de la publicare.

Postarea are deja 31.6 milioane de aprecieri și este pe locul trei într-un top al celor mai apreciate fotografii din istoria Instagramului.

Cristiano Ronaldo a oferit și prima reacție pe marginea imaginii în care el și Lionel Messi ”au simulat” un joc de șah.

”Ar fi bine ca eu să fiu cel care-i dă șah-mat. Ar fi plăcut, dacă tot s-a întâmplat la șah, să se întâmple și la fotbal”, a spus, răzând, Cristiano Ronaldo, citat de Sport.es.

Cristiano Ronaldo a clarificat și zvonurile vis-a-vis de atmosfera din lotul Portugaliei, care ar fi încordată din cauza interviului pe care el l-a dat zilele trecute. Ronaldo a făcut valuri, după ce vorbit despre situația de la Manchester United.

”Am 37 de ani și opt luni, nu mai am nimic de demonstrat nimănui. Ce s-a întâmplat nu influențează cu nimic echipa națională.

Toți colegii și cei din staff mă cunosc, știu cine sunt și ce gândesc. Ei nu se vor lăsa influențați de ce spune unul sau altul”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari