Replica auto-ironică a lui Rădoi înainte de meciul cu echipa care l-a făcut mare: `Ar trebui să jucăm cu Unicef sau Crucea Roșie pe piept`!

La FCSB, Mirel Rădoi a cunoscut și gloria, și consacrarea și tot. A jucat sfertul UEFAntastic de acum 16 ani și a prins o semifinală de cupă UEFA cu FCSB. Dar nu pare să aibă vreo milă de echipa nașului său Gigi Becali.

Din contră, Rădoi are de gând să speculeze momentul delicat în care se află adversarul. ”Este un derby, meci încins, cum a fost mereu în ultimii ani, cu multe goluri şi sper să fim echipa victorioasă.

Au presiune, prin prisma locului pe care-l ocupă, aveau multe partide în care au avut probleme, cu Anderlecht au terminat fără gol primit, sper să găsim noi breşele şi să le marcăm”, a transmis Mirel Rădoi.

Antrenorul Universității Craiova n-a uitat însă nici de propriile probleme, pentru că nici oamenii lor nu stau pe roze. N-au mai bătut pe nimeni de câteva etape.

”Ar trebui să ne punem UNICEF sau Crucea Roșie pentru tricouri, la ce cadouri am făcut. Vina e împărţită între mine şi jucători, nu există un singur vinovat cât voi fi eu aici”, a spus Mirel Rădoi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Tragedie fără margini în fotbalul românesc: un fotbalist celebru în vârstă de 33 de ani a decedat

Fostul jucător de Liga 1, Alexandru Vagner a decedat...

Parteneri
Recomandari