Răzvan Zăvăleanu dă de pământ cu Dario Bonetti: ‘Trebuia să aducă bani de acasă’. Cât are de încasat italianul de la Dinamo

Dinamo primește lovitură după lovitură. După ce că echipa se află în insolvență și traversează  o perioadă dificilă, în urmă cu două luni reprezentanții clubului au aflat că trebuie să-i plătească lui Dario Bonetti 8 salarii compensatorii, adică aproximativ 50.000 de euro.

Italianul a fost demis în septembrie 2021, după un 0-6 cu FCSB, la două luni după ce devenise antrenorul lui Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu este extrem de furios și l-a făcut praf pe antrenor. Totuși recunoaște că nu are nicio soluție și că italianul își va primi banii.

„Nu i-am plătit nimic lui Bonetti deocamdată. Doar am fost obligați de instanță să o facem. Există o procedură, noi am depus un raport la judecătorul sindic, iar acest raport a fost contestat de PCH, în calitatea sa de creditor.

Noi trebuie să respectăm legea, dincolo de ce credem despre o situație sau alta. Dacă mă întrebați personal, Bonetti ar fi trebuit să aducă bani de acasă, nu să-i dea Dinamo lui. Pentru munca prestată și-a luat banii până la ultimul leu. Mai departe, vorbim despre salarii pentru munca pe care n-a prestat-o”, a declarat Zăvăleanu în cadrul emisiunii Fotbal Club la Digi Sport.

Fanii au fost și ei furioși, mai ales cei din PCH, și au contestat decizia.

„Ei au contestat în ideea că speră că s-ar putea să nu se plătească acești bani. Deocamdată, acțiunea PCH tinde la a amâna momentul plății, dar nu cred că se va putea întinde la nesfârșit”, a explicat administratorul judiciar al clubului.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari