Răzvan Raț i-a avertizat pe tricolori! Mesaj clar înaintea debutului la EURO 2024. Nicușor Stanciu, luat în vizor

Răzvan Raț a ținut să-i avertizeze pe tricolori înaintea debutului contra Ucrainei. Fostul căpitan al echipei naționale spune însă că nu poate da un pronostic despre cum va fi drumul României la EURO 2024.

România debutează la EURO 2024 contra Ucrainei. Meciul va avea loc astăzi, 17 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul din Munchen și va putea fi vizionat pe PRO TV.

Răzvan Raţ i-a avertizat pe tricolori!

La conferința de presă premergătoare meciului cu Ucraina, Nicușor Stanciu a declarat că tricolorii pot trece cu brio peste grupă dacă vor avea același spirit de echipă pe care l-au avut și în preliminarii.

Același lucru l-a spus și Răzvan Raț, care le sugerează tricolorilor să fie optimiști și să aibă un moral bun.

”Este foarte greu de spus cum va arăta naționala României, cât de pregătită va fi pentru acest debut la EURO. În afară de Stanciu, nimeni nu a mai participat la un turneu final. Cu siguranță că orice jucător simte presiunea, fotbaliștii nu au mai fost niciodată acolo.
Jucătorii văd ce se scrie în presă, ce transmit fanii, ce le transmit și familiile și așa mai departe. Au prins și aripi, pentru că ne-am calificat la EURO fără eșec, de pe locul 1 în preliminarii. E bine să fii optimist, să ai un moral bun.

(N.r. – Despre faptul că Stanciu a precizat că România poate obține victorii pe linie în grupă) Acum, cred că nici Stanciu nu crede că îi batem pe toți, dar atitudinea e bună. Nici nu trebuie să treci în partea cealaltă. Trebuie să înțelegi unde ești tu, unde sunt adversarii.

Ucraina are jucători buni, foarte buni. Nu trebuie să îți fie frică de ei, dar trebuie să îți vezi și tu nivelul. Împreună cu Edi Iordănescu, care este dirijorul, trebuie să fie stabilită strategia.

Eu aș semna pentru un egal cu Ucraina! Este un meci vital, este important egalul. Dacă pierdem și avem după meci cu Belgia… dacă era invers, era altceva”, a declarat, potrivit sport.ro, Răzvan Raț.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed