Răzvan Oaidă, declarație halucinantă după înfrângerea cu Silkeborg: ‘Am pregătit bine meciul’

Răzvan Oaidă a fost titular în echipa lui Nicolae Dică în meciul cu Silkeborg din Conference League.

Danezii au marcat de cinci ori, iar băieților lui Dică nu le-a mai rămas decât să-și ceară scuze suporterilor.

„E clar, nu mai e nimic de spus. O seară neagră pentru noi, trebuie să uităm cât mai repede, să băgăm capul în pământ. Un rezultat rușinos, nu ne așteptam, deși am lăsat acasă câțiva titulari, consider că am pregătit bine meciul. Rezultatul a fost rușinos.

Sunt multe de spus, acum la cald nu are rost să vorbim. Vom face analiza și vom vorbi în vestiar. Împreună cu mister vom avea o discuție, pentru că trebuie să rezolvăm situația.

Era normal să fie supărați pe noi (n.r.- suporterii), îmi cer scuze și ne pare rău pentru rezultatul ăsta. Sper că ne vom revanșa în campionat și în meciurile următoare. Cum s-a mai discutat, e clar că ne bazăm pe campionat. Nu ne aflăm într-o poziție bună care să ne facă cinste și ne focusăm pe campionat și pe ce avem de făcut acolo.

Da, ce mai e de spus? E clar, un rezultat rușinos, o prestație foarte proastă. Cu siguranță ne vom reveni. Vom discuta împreună cu mister și împreună cu cei din vestiar și vom vedea ce rămâne de făcut”, a spus Răzvan Oaidă, conform Sport.ro.

Presa din Danemarca a luat-o peste picior pe FCSB

Jurnaliștii danezi nu au contenit cu laudele la adresa echipei Silkeborg.

„Opriți-vă, ce demonstrație de forță! Silkeborg a fost net superioară în meciul cu FCSB, care a fost fără câțiva jucători de bază. Asta s-a putut vedea pe teren, unde Silkeborg a făcut ce a vrut cu formația din România, fapt care a făcut ca partida să fie decisă rapid.

Totodată, trebuie să fim onești. Echipa din România, decimată, a fost foarte slabă”, au scris jurnaliștii de la tipsbladet.dk.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari