Răzvan Lucescu a răbufnit după ce a fost implicat într-un scandal uriaș. Nu s-a abținut și i-a făcut praf pe toți: ‘Ni s-a furat un titlu, ni s-a furat o Cupă’

Răzvan Lucescu a fost implicat într-un scandal uriaș la meciul dintre PAOK Salonic și Aris. Antrenorul român a fost eliminat și s-a certat cu președintele rivalilor care l-a jignit.

Revenit în România, Lucescu a explicat ce s-a întâmplat.

Răzvan Lucescu a răbufnit după ce a fost implicat într-un scandal uriaș

Răzvan Lucescu le-a declarat război arbitrilor din Grecia. Acesta spune că PAOK a fost dezavantajată în repetate rânduri din cauza jocurilor de culise.

„Nu pot să intru în discuții din acestea de un nivel atât de scăzut, de jos. Din păcate, fotbalul din Grecia e unul foarte complicat. Cred că Grecia ar fi avut un campionat mai puternic și mai bine reprezentat în Europa dacă nu ar fi existat această ipocrizie și fel și fel de sisteme care să fie în avantajul echipelor din Atena.

Atena are forță, un sistem în jur, au reușit să transforme VAR-ul într-o unealtă pe care o folosesc în special la meciurile la care nu sunt arbitraje din străinătate.

Lucrurile merg înainte, noi suntem de la Salonic, trebuie să fim întotdeauna pregătiți mental pentru a face față și a depăși toate frustrările pe care le întâlnim pe parcursul unui an. Ne-au fost luate foarte multe puncte de VAR, de arbitraje.

Probabil că, în mod normal, dacă lucrurile ar fi fost normale, am fi putut spune că suntem și noi în lupta pentru campionat. Dacă s-a mai întâmplat să fim atât de furați? Am pățit și mai rău de atât, ni s-a furat un titlu, ni s-a furat o Cupă. Lucrurile acestea se întâmplă foarte des și întotdeauna se întâmplă în defavoarea lui PAOK, pentru că suntem din Salonic”, a spus Răzvan Lucescu, la sosirea în România.

Lucescu a dat de pământ cu cei de la Aris

Nici cei de la Aris nu au scăpat. Tehnicianul a făcut afirmații grave după ce a fost eliminat. 

„Cei de la Aris trăiesc doar pentru a stopa PAOK. Faptul că au condus cu 1-0 și noi am întors rezultatul a creat o mare frustrare in rândul suporterilor. Apoi au început să arunce cu sticle, cu fel de fel de obiecte.

De acolo a fost si o reacție a mea. Am luat un pahar și m-am făcut că îl arunc spre tribune, fără însă să-l fi aruncat. VAR-ul a comunicat că eu am aruncat ceva si așa am fost eliminat”, a povestit antrenorul lui PAOK.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari