Răzvan Burleanu, dat de gol! Ce probleme ar avea şeful FRF. Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă

Răzvan Burleanu, dat de gol! S-a aflat ce probleme ar avea şeful FRF. Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă. Fostul șef LPF se teme să nu existe repercusiuni la EURO 2024.

Răzvan Burleanu este favorit pentru postul de președinte UEFA în locul lui Aleksander Ceferin, iar acest lucru l-ar fi făcut pe actualul președinte UEFA să îl facă pe șeful FRF „bufon”.

Răzvan Burleanu, dat de gol! Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă

Potrivit unui interviu acordat pentru The Guardian, Ceferin l-ar fi făcut clovn pe un șef de federație, iar pentru că Răzvan Burleanu este favorit pentru a-i lua locul, Dumitru Dragomir este de părere că s-a referit la șeful FRF.

“Eu zic că de Burleanu este vorba, la el s-a referit când spunea clovn. Pentru Ceferin este un clovn, este mic. Nu are nicio performanță în 10 ani. Ne-am calificat la Euro cu două echipe care n-au jucat niciun meci acasă.

Hai să ne vedem lungul nasului. Dacă e cineva de felicitat, e băiatul lui Anghel Iordănescu. Ceferin crede că Burleanu e cantitate neglijabilă. 100% de el a spus.

Mă tem să nu se răzbune pe România la Campionatul European. Ar fi o gafă impardonabilă a Federaţiei. Dar, e tânăr, rezistă la tăvăleală, asta este o mare calitate a lui Burleanu.

Sunt puţini oameni politici din această lume care rezistă, iau capete în gură şi nu dau nicio palmă”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

“E un clovn de la o federație”

În declarația făcută, Aleksander Čeferin nu a dat un nume, însă presa internațională a făcut legătura cu Răzvan Burleanu.

“E un clovn de la o federație care vorbește cu celelalte federații și cu media zilnic. «E o conspirație», spune el, dar mie și conducerii UEFA nu ne spune nimic. Ne-au spus celelalte federații despre el și au râs de comportamentul lui.
Plecarea lui Boban nu a creat o problemă, nu putem vorbi de o undă de șoc în interiorul UEFA și în fotbalul european, deși a fost ceva neașteptat. Vom intra în amănunte când va veni timpul, probabil după congres (n.r. – pe 8 februarie, la Paris).

În 2017, am avut un congres în care am vorbit despre statutul UEFA și despre numărul maxim de mandate”, a declarat Ceferin potrivit The Guardian.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed