Răzvan Burleanu a dat marea lovitură! Suma uriaşă care intră în conturile FRF. Totul a devenit public

Federația Română de Fotbal (FRF) a înregistrat încasări majore din vânzările tricourilor și materialelor promoționale, după evoluția tricolorilor la Campionatul European din Germania! România a avut un parcurs istoric la EURO 2024, după ce a câștigat Grupa E și s-a calificat în optimile turneului final.

Suporterii au fost alături de băieții în galben pe parcursul tuturor duelurilor disputate pe Allianz Arena, la Munchen. FRF a înregistrat încasări de peste 3 milioane de euro, în urma vânzărilor de tricouri ale băieților lui Edi Iordănescu.

Suma uriaşă care intră în conturile FRF!

În urma prezenței în cadrul celor patru partide disputate de către România la EURO 2024, suporterii tricolorilor se află pe locul trei în clasamentul celor mai mari galerii a unei naționale, de la un turneul final.

Naționala noastră a fost susținută de către 106.000 de români. Primele două locuri în arhivă au fost ocupate de către suporterii germani (177.000), respectiv fanii turci (150.000).

”Am pus o întrebare la Federație legată de încasări din tricouri și materiale promoționale. N-au o sumă clară, dar președintele Burleanu spune că de la începutul anului au avut vânzări de aproximativ trei milioane de euro.

Deci după calificare (n.r. la EURO 2024), încasări pentru echipamente sportive și materiale promoționale!”, a spus Daniel Stanciu, conform digisport.ro.

„Simt că familia mea are nevoie de mine!”

După ce România a fost eliminată în optimile turneului final, Edi Iordănescu a dat de înțeles că și-ar dori să părăsească banca tehnică a naționalei.

”Pentru mine, lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de ce s-a realizat aici. Cred că echipa națională poate să crească. Am nevoie de odihnă. Sincer, au fost multe nopți cu 3-4 ore de somn.

Am nevoie de odihnă, apoi cu siguranță va fi o discuție cu Federația și mai ales va fi o discuție cu familia mea. În momentul ăsta, simt că familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa națională.

Au fost doi ani și jumătate grei, cu atacuri în multe momente, cu lipsă de încredere. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea!”, a spus Iordănescu după Euro 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed