Războinicul Săpunaru îi sare în ajutor dușmanului, în scandalul licențelor de antrenori: `Ce, m-am cocoțat în bananier să culeg banane? Am fost fotbalist, nu zugrav!`

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului și veteranul Ligii I după ce Tamaș a ales al doilea eșalon, nu știe când va agăța ghetele în cui, dar știe sigur ce cariera va îmbrățișa. Săpunaru vrea să fie antrenor și s-a apucat deja de școală. Dar se bagă în scandalul care-l are în centru pe dușmanul de la FCSB, Mihai Pintilii.

„Am făcut cursuri de licență B în Moldova. E ilegală școala din Moldova? Ce, m-am cocoțat în bananier să culeg banane?! M-am dus și am făcut școală. Eu am mai spus și o mai spun și acum. Foștii fotbaliști intră în aceeași categorie cu cei care nu au făcut fotbal și vor să facă școală. Nu mi se pare normal!

Eu am fost fotbalist 20 de ani, nu zugrav. Trebuie să am și eu un avantaj. Nu îți răspunde nimeni la nimic. Eu o să antrenez așa când o să fie timpul și dacă o să mi se îngrădească dreptul la muncă, o să îi dau în judecată! (n.r. – pe cei de la Școal de Antrenori).

Normal că mă pregătesc, vreau să intru direct la treabă, să continui în fotbal. Când să fac școală, dacă la 40 de ani termin ca jucător? Termin la 50 de ani școala, dacă mă apuc la 40! Mă apuc la 50 de ani să antrenez.

Ai nevoie de 7 ani ca să ajungi antrenor. Păi, în 7 ani poți să mori, nici nu apuci să antrenezi! Eu îmi doresc să ajung să antrenez la Rapid la un moment dat, dar acum sunt jucător”, a declarat Cristi Săpunaru în cantonamentul din Antalya, conform gsp.ro.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari