Războinicele Bojanei Popovic au scos Franța în afara podiumului! Muntenegru a câștigat finala mică și medalia de bronz la Europene, după prelungiri!

Dacă ar fi să se dea și premiul pentru dezamăgirea Campionatului European de handbal feminin nu l-ar primi nici România, nici Țările de Jos sau Spania. Medalia ar sta la gâtul Franței, care după ce s-a prăbușit în semifinala cu Norvegia, în ultimele 8 minute, și cu Muntenegru a cedat finalul.

De altfel, Bojana Popovic, cum o știm deja, cu mânecile suflecate la marginea terenului, a știut pe ce butoane să apese la elevele ei. Iar prima repriză a fost câștigată de muntenegrence, cu 13 – 12.

Iar portărița Batinovici s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Franța care nu a reușit să marcheze vreun gol în primele 8 minute ale reprizei secunde. Dar ”vulpoiul” Olivier Krumbholtz și-a ridicat vedetele de 24 de karate de pe parchet, au revenit pe final și au egalat la 22 la ultima fază a meciulu.

Faza prealabilă reușitei a fost intens analizată de arbitre la monitorul video. Finala mică a Campionatului European a mers astfel în prelungiri. Iar istoria s-a scris în ultimul minut și jumătate al meciului: când Zaadi a ratat de la 7 metri, iar Muntenegru s-a dus la trei goluri. S-a încheiat 27-25, iar gazdele au pus mâna pe medalia de bronz.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari