Rapidistele sunt la 120 de minute de titlu. Antrenorul Carlos Viver le transmite că e un moment istoric!

Handbalistele rapidiste sunt pe primul loc în Liga Florilor și mai au de jucat mâine pe teren propriu cu Craiova și duminică la Vâlcea pentru a obține titlul mult visat. Înainte de cele 2 meciuri, Buceschi &co stau doar la mana lor, având un avans de 1 punct față de urmăritoarea CSM București.

„Din octombrie, de când am ajuns pe primul loc aștept această săptămână! Chiar mă văd duminică seara cu medalia de aur la gât”, mărturisește Diana Ciucă.

Câștigător al unei medalii de argint la mondiale cu naționala Spaniei, antrenorul Carlos Viver spune că aceste 2 meciuri sunt cele mai importante din cariera lui.

„Suntem într-un moment extrem de important pentru club și la un pas să obținem un titlu istoric. Suntem în săptămâna cea mai frumoasă, nimeni nu se aștepta să avem atâtea opțiuni la final de sezon. E o imagine frumoasă aceea ca duminică seara să sărbătorim”, spune antrenorul Rapidului.

Alicia Fraga Fernandez completează: „Depindem doar de noi și știm că au mai rămas doar două meciuri extrem de dificile, dar suntem încrezătoare că le putem câștiga”!

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari