Rapid, aproape de loviturile verii! Giuleştenii vizează doi jucători de la CFR. Ar putea ajunge imediat la echipă

Rapid este foarte aproape de loviturile verii! Giuleştenii vizează doi jucători de la CFR. Este vorba despre Valentin Costache şi despre Florin Ştefan. Chiar dacă au interdicţie la transferuri, giuleştenii speră să rezolve această problemă cât mai repede şi să se întârească.

După ce l-au adus pe fundaşul central de la Chindia, Paul Iacob, giuleştenii au pus ochii pe doi campioni de la CFR Cluj. ”Sper să mai vină jucători. O să vedeți mâine că deja vin alți doi jucători. Paul Iacob a venit deja. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurență între jucători, pentru că asta ar da valoare lotului.

Le mulțumesc jucătorilor care au plecat, pentru efortul depus pentru Rapid și baftă în continuare.

Mâine dimineață sper să semneze. Da, Vali Costache e o opțiune. În știu, e un jucător valoros. Nu pot să vă spun postul, vedeți mâine”, a declarat Adrian Mutu.

Vali Costache ar urma chiar să fie unul dintre jucătorii care vor semna mâine cu Rapid. Al doilea jucător ar fi tot de la CFR, fundașul stânga Florin Ștefan.

Rapid ar putea avea, însă, o misiune dificilă în a-i legitima pe noii jucători, pentru că ar fi primit o interdicție la transferuri din partea FIFA, din cauza datoriei de 600.000 de euro la fostul jucător Julio Cesar.

Adrian Mutu a fost întrebat de subiect, însă a transmis că doar cei din conducere pot oferi un răspuns concret. ”De ce? Asta întrebați clubul, nu pe mine, eu sunt antrenor”, a spus Adrian Mutu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari